LOADING

Type to search

تداول معلومات عن وفاة هويدا إبنة الشحرورة صباح .. وجانو فغالي تكشف الحقيقة ..

متفرقات

تداول معلومات عن وفاة هويدا إبنة الشحرورة صباح .. وجانو فغالي تكشف الحقيقة ..

بول ابي حيدر سنة واحدة ago
Share
  • حسن نشار

يبدو أن الشائعات بدأت تلاحق هويدا منسي تماماً كما كانت تلاحق والدتها الفنانة صباح .. فغصّت مواقع التواصل الإجتماعي بمعلومات مغلوطة حول وفاة إبنة الشحرورة .. ونفت الفنانة جانو فغالي إبنة اخت صباح .. خبر وفاة هويدا منسي في منشورٍ على موقع التواصل الإجتماعي فيسبوك كتبت فيه “إشاعة .. إشاعة .. إشاعة .. موضوع هويدا إشاعة” .. وأضافت “للأسف ما فيش فايدة في الناس المريضة دي .. مريضة بالحقد والكره بجد ربنا يشفيهم .. الحمد لله الذي عافاني من ما ابتلاكم به من حقد وغل وكره وغيرة” .. وتابعت جانو فغالي “خالتي كانت كلّ شوية إشاعة .. رحلت عن عالمنا ودلوقتي هويدا بعد الشر عليها .. احنا ناس بنحب الناس وبنحب الحياة مش بقدر افهم الناس دي خالص .. ربنا يسعدهم ويبعدهم ويحطوا نفسهم مكاننا اكيد عندهم قرايب بيحبوهم ومش حيحبوا ان يجرالهم حاجة .. ده لو عندهم قلب واحساس اصلاً اصل الناس دي بحس ان بدل قلب عندهم صخرة” .. وتساءلت جانو فغالي “يعني عائلتي زاعجكم وجودها في ايه .. لازم يكون فيه قانون رادع للإشاعات دي .. يعني لما الاسطورة صباح رحلت عن عالمنا ارتحتوا .. كانت زاعجاكم قوي ليه .. ربنا كبير” .. أسرة موقع “أبيض وأسود” لصاحبه بول أبو حيدر ورئيس تحريره حسن نشار وأسرة موقع “حكيلي” لصاحبه حسن نشار تتمنى من الجميع توخي الدقة في نقل الخبر من أصحاب الشأن لأن خبراً كاذباً كهذا نتائجه عاطلة ووخيمة .. كما تتمنى المزيد من الصحة والتألق للنجمة هويدا وللنجمة جانو فغالي